Slik oppretter du en skannetidsplan

Slik oppretter du en skannetidsplan:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. I blokken Skann klikker du på Velg skanning-knappen.

Vinduet Skann vil da åpne.

4. I vinduet Skann velger du typen skanning og klikker på Knappen Innstillinger-ikonet.
  5. I vinduet som åpnes klikker du på Skannetidsplan for å gå videre til vinduet Skannetidsplan.
  6. I vinduet Skannetidsplan velger du en periode i listen Kjør skann, for eksempel Hver dag, og spesifiserer tidspunktet for å starte skanningen.

Det kan ikke opprettes en skannetidsplan for et skann fra hurtigmenyen eller Bakgrunnsskanning.